Eller vad?

Hur ska man göra när man inte vet vad som är rätt eller fel? Vem bestämmer vad som är rätt eller fel?

ONSDAG kväll, dax att sätt sig ner och läsa ut boken vi ska ha seminarium på imån, fy fan. En sanbb vändnig om dator, msn, blogg och facebook sen är det bara att börja. Skönt att jag fick en brytning från min vardag idag i alla fall, såg på heros och film med borg, det tycker vi om :D Inte varje dag man har tid till en fritid. Denna veckan och två veckor framöver kommer inte bestå av något annat än konstant jävla plugg. Tack och lov har jag trots allt Jennifer på min skola, skulle varit jobbigt annars!

Är det en ideé att man ängnar dagen till skolan när allt man egentligen får är betyg? Vad vet jag, först i framtiden kommer jag att märka. Anyway, måste sluta nu och dra vidare till nästa del innan läsandet kommer igång.

Godnatt till er som sak sova, annars ha en trevlig kväll!

Helgen

Så var helgen över, tre minuter över söndagen. Kom precis hem efter en promenad med Johanna, länge sedan jag träffade henne, mycket att prata om. Annars idag skulle jag plugga (allt för ofta detta problem?) men jag tillsammans med emme har istället tagit igenom oss första säsongen av vänner, illa men guv va jag älskar dom.

Gårdagen var anorlunda folk, aningen för onykter men lyckad kväll i alla fall :D Grattis i efterskott (igen) Emelie :D

Så var det bara fredagen kvar av helgen, en slappis dag tillsammans med Jennifer och Andrea. Dip, grönsaker och vänner så var kvällen gjord :D