London...

Klockan är 20 i 10 på morgonen och jag sitter och packar väskan en sista gång. Kläder kläder mera kläder, fan man tar alltid med sig för mycket :S men men....
Idag, en perfekt start på dagen med lillebror som kommer upp med frukost på sängen, underbara lillebror. Väl uppe slog det mig att min packning låg utspridd på hela golvet, fan det var bara att börja packa.. och nu är jag entligen packningen, väskan står på sängen medans jag sitter i pjamasen framför datorn.

Idag kl 1 tar vi bilen till Landvetter och därifrån går planet halv 3 till London. Mmmm.... va skönt vi ska ha det! Mamma fyller 50år på måndagen den 29 januari och det här firar vi med den här resa. Så vad ska vi göra i London? Ingen aning faktiskt, gå på massa museum och sevärdigheter antagligen :) Sedan så ska jag shoppa med min syster.(Hon har arbetet i London i 1 år och kan stan utan och innan)

5 dagar i London blir det sedan kommer jag hem på tisdag kväll :) Önska mig en god resa så får ni ha det fint här hemma i Sverige :)

Stressig redovisningsvecka!

Ojaa.... stressigt redovisningsvecka, som vanligt. Får inte en lugn stund i det här tillfället.. bara stress stress och ytterligare mer stress - katastrof. Man kan knappt komma hem innan man kommer på att man har någonting att göra i skolan. Men som sagt dte är mest under redovisningsveckan det är stressigt... annars är det faktiskt ganska slappt och skönt på Tvär. Å har en as trevlig klass med, men flera grymt flummiga tjejor :D Hahahaha

Puss o kram

Här och nu idag :D

Klockan slog precis 21:21 och jag pussade troget på mina handleder i hopp om att få tur. Har precis kommit hem från jobbet och jag mår bra. Det gick bra på jobbet idag kände typ 400kr + plus en biobiljett, så fyra timmar... absolut att det var värt det!

Annars så vaknade jag i Varberg i morse hemma hos Niklas. Vi gick upp värsta tidigt för han skulle åka till Hemsedal med en massa soft folk :) Så det blev en massa pussar och kramar innan han åkte. För mig väl hemma i Mölndal typ halv 11 äter jag lite mat (som vanligt ?). Går upp sätter mig i mitt rum och tänker...
Hur ska jag göra om mitt rum ?

Hummm... nytt rum nya möjligheter (min syster har flyttat). Ska nog måla väggarna begie och köpa en stooor säng med massor av bruna kuddar, förhoppningsvis. Sen har jag fått låna en hamock, fyfan va underbart kommer bli jätte skönt att ha den, var vart ska dne hänga :S ? ingen aning!  Resten av rummet komemr vara rätt tomt, ska dra ner på mitt prynadsaks-beroende. Självklart ska jag ha kvar min älvor och drömfångare men resten får nog åka ner i nån låda!

Sen drog jag iväg till jobbet, så jobbade jag, tog bussen hem och hamnade framför datorn men värdens förkylning. (låt mig överdriva lite, har rätt ont i halsen mest) SÅ nu sitter jag här och ska vara duktig, skriva lite för vårt grupparbete... en hållbar kokbok, kan det bli bättre ?

Ajaa.. nu måset jag nog börja i vilket fall som hälst, kul att du läste :) det är ju inte så många ;) HAHAHA

Puss o Kram

Heta stolen... Postkodmiljonären

Kan man när man är "hetsomchili" bli hetare än när man sitter i heta stolen ??

I alla fall.. idag har jag varit med i postkodmijonären, jag kunde vunnnit as mkt pengar :D Men jag näää... fan man kan ju drömma... jag vann ingenting tyvärr :/ Men det var egentligen inte så konstigt - jag satt i publiken.
Så i 5 timmar satt jag å kollade på när andra vann pengar så gladligen, 1000, 2000, 4000 osv ända upp till 100 000 för där tog det stopp för de tävlande.
Så i publiken satt jag spänd och svettig av alla strålkastare som var riktade mot mig i väntan på att få visa min talang om den tävlande skulle välja att fråga publiken. Och så var det dags, den tävlande bönade och bad om vår hjälp och jag tryckte stolt in rätt svar på mantometerknapparna, men det vissade att jag hade fel. Fan så jag och en tredjedel till av publiken svarade fel, jag som trodde jag var speciell ? :S 

Så jag gick därifrån lott lös men en timlön på mindre än 20kr/h. Inte mycket till pengar precis. Så efter massor av väntan, en hel del godis och ett par makeup rundor fick vi äntligen gå därifrån. Men jag stannade någon minut till, man kan ju inte gå därifrån utan att få en kram och ett vackert foto tillsammans med programledaren Richard någonting. Idag har jag alltså tatt första steget in i TV branchen och skaffat mig kontakter, bla med han den där Richard någonting, lång smal och brunhåriga killen som var programledare.;);)

Richard, det var du som förgylde min dag :)

Så kolla på postkodmiljonären den 26/1 och 27/1 så kanske du ser mig och femton andra från min klass :)

En sekund...

Hejsan, mitt namn är Ida Ekelöf och jag är 16 år, 9 månader, 4 dagar, 16 timmar och 3 minuter idag. Kanske ska man fira det som en födelsedag, för egentligen varje dag är unik, väldigt unik. Och tänk den sekunden som just tickade förbi. Den har väntat i flera miljoner år på att få finnas där, bara en sekund. Ofatbart, tänk om du skulle stå i kö hur länge som hälst för att få finnas i en sekund.
Varje dag är unik.


Att vara glad...

Att vara glad... är det något man kan styra över... kan man bli glad utav att spela glad ? Eller är man kanske bara glad när man är glad på riktigt...
Jag tror jag är glad :D det känns så i alla fall... det känns bra! Och ärligt talat varför ska man egentligen gå runt och deppa när man fkatiskt gör andra deppiga av att själv vara deppig... Okej, ibland är man inte glad, kanske lessen, arg, besviken, sårad men då har man i alla fall en anledning till att inte vara glad.
Jag är i alla fall glad, jätte glad... det känns bra!


Nyårsaftons middag

Nyårsaftons middag

Middag hemma hos mig med de närmsta vännerna (L)


Nyårsafton helt underbar (L)

Nyårsafton helt underbar (L)

Kan det bli bättre än att tillbring Nyår med sina absolut bästa vänner (L)

Och så var du borta...

Nu var du borta Gunilla.. shiit va konstigt det känns! Jag är "fri"... men ärligt talat så känner jag mig inte så fri.. jag är stel som tusan! Kan knappt röra min fot och jag som trodde jag skulle kunna gå på den... :/ Shitt va fel jag hade... Fast det känns faktiskt som om jag kan flyga lite.. foten är lixom lätt som en fjäder :D
Nu är det bara till att börja träna, träna jaaa o varför inte träna.. eller kan man kalla det träning att vicka foten fram och tillbaka?

När kommer jag få börja dansa igen ?

År 2oo7

Ett nytt år betyder nya möjligheter, känns underbart. Inte för att år 2006 känns fel, jobbigt eller meningslöst snarare känns år 2006 som ett toppen år.. Aaa.. 2006 har varit ett helt underbart år, vilken förändring som skett detta året, förra året känns helt extremt avlägset... kommer inte ens ihåg vad mina nyårslöften inför 2006 var.

I år är mitt löfte att börja träna, joo det är faktiskt dags att ta till träningen igen! Inte för att man är tjock precis, men fan lite träning skulle verkligen inte sakada! Bara till att börja...
Här kommer jag år 2oo7

Sista dagen med dig..

Nu har det gått sex veckor och jag har levt med dig Gnuilla. Du har varit som en del av mig, det kommer kännas konstigt att du bara försvinner och att vi aldirg kommer träffas igen. Vi har faktiskt kommit varandra väldigt nära och när andra var ute och festade stannade jag hemma bara för din skull.

Det ska bli skönt att du ska försvinna också, ärligt tala så har du varit en riktig börda. Ändå måste jag faktiskt tacka dig för det du gjort för mig. Tack Gunilla... men efter idag så ses vi aldrig mer igen ♥


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!