Sommarlov med prinsar och prinsessor

Det är sommarlov, Underbart! Helt underbart! Ända sedan i torsdags förra veckan har vi haft ett underbart sommarlov, men det känns som om det pågått längre. Varför? Jo, jag och Jennifer tog nämligen ut segern i förskott och festade på och hade skoj veckan (kanske till och med veckorna) innan vårt egentliga lov började.

Har firat studenten med både de ena och de andra, frölunda på park lane, hulebäck på park lane och fässberg på trädgårn. Nä nu ljög jag, fässbergs student sket sig totalt (för mig) ingen roliga kväll för mig precis, och antagligen inte speciellt rolig för mina vänner heller (Förlåt och tack!), tyvärr såg verkligen fram imot speciellt den!

Utöver studentfester har det varit några bjudningar också :) och utöver det, bara allmänt mycket party, skoj och sena kvällar! Så sommarlovet började tidigt i år och det tackar jag studenterna för. Btw Grattis till studenten alla studenter!! :D


Så en vecka av sommarlovet har gått, tråkigt nog måste jag tyvärr medela att jag varit sjuk den mesta av tiden. Halsont, hosta, heshet, huvudvärk, illamåenda och mer hosta. Illa, men jag har överlevt och jag har haft skoj ändå!! Tack mina vänner för det!

Så denna veckan? Tillskillnad från alla andra veckor de senaste månaderna har jag inte varit med Jennifer någonting alls typ, kan i för sig bero på att hon och Isabelle tog vägen till Hultsfredsfestivalen, men jag vet inte. Så medans dom var där och roade sig var jag hemma och hade skoj på egen hand! (Tro inte att jag inte har några andra vänner ;) haha. men jag skulle så jävla gärna hängt med dom! men med en sjukdom och en två veckors resa med familjen som hängde på mig så blev det helt enkelt att stanna hemma detta året)

Åter igen, så denna veckan? Några hemma dagar, ovanligt mycket hemma dagar för att vara mig faktiskt. Är inte hemma så mycket i vanligt fall ;) Hatar att vara själv helt enkelt, men men det är väll så det blir när man är sjuk ;). Utöver detta så har jag hjälp mina kära vänner Emme och Sanne att ta ut deras fastlimmade löshår och tro mig, det var inte att leka med! För emmes del slutade det med att vi var tvugna att klippa av vissa delar av hennes hår på grund utav så mycket tovor (om det nu går att kalla hårtovor eller trassel skulle snarare kalla det hårboll eller tussar!) AMAZING! visste inte ens att hår kunde bli så trasligt att inte ens matolja och timmar av arbete kunde hjälpa oss att få ut trasslet. Men nej nej, hennes hår-lim-spray-mouse-shampo-matolja-balsam boll fick vi i slutändan ändå klippa av. Fastlimmat löshår = inget att rekomendera.

Sen har jag även hunnit vara en riktigt prinssessa tillsammans med mina andra prinsessor till klasskompisar :D Ellie fyllde nämligen 18år och bjöd på en bal på slottet där vi alla prinsessor och en pris åt middag och dansade. Desvärre var jag tvungen att säga adjö lite tidigare eftersom klockan närmade sig tolv och förtrollningen skulle brytas (i verkligheten slog klockan 21.00 och jag kände mig sjukare för varje minut som gick :(, men i en fantasivärld är allting annat mer verkligt :d:d )

Och detta är inte det ända :D Har varit i stan två dgar och shoppat med min axel och min lillebror. Tack för sällskapet! Tog år och dar innan jag hittade någon som ville gå och shoppa med mig efter att axel hade lämnat mig ensam, ryktet om mig och shopping har väll spridit sig ;) Har sådann ångest när shoppar. Sitter denna bra? Är den fin? Men ärligt då? Var inte den andra finare? Okej men jag köper denna! Å denna var finare, fan ska jag lämna tillbaka den andra? Vilken storlek sitter bäst? OSV OSV OSV. OMÖJLIGT för mig att shoppa. Ångest! Just därför dess två killar är perfekta shoppingkompisar! 1, De är ärliga. 2, de har bra smak. 3, de vill inte gå runt och kolla på massa egna saker. 4, de står ut med mitt tjat. 5, de är roliga att vara med. Fem fantastiska egenskaper för en shoppingkompis!

Efter lördagsshoppingen tog jag vägen om avenyn och mötte upp mina vänner, tillsammans skulle vi kolla på matchen men ack så mcyket folk :(. Så istället drog vi hem till mig. Vi kollade på matchen, dom drack några öl och stämningen var på topp ända tills 92 minuten då dom lägger mål. FAAAAAAAAAAAAAN! men men, folk kom och gick under kvällen, vi gjorde inte så mycket men det avr ändå trevligt :D och det hela slutade med att jag Jolene och en axel såg på Juno tillsammans.

Idag, eller a igår i alla fall i söndags så var det bara till att börja packa. Åker till Kroatien med familjen och några kompisar idag (måndag) nämligen! Underbart! men samtidigt hatar man att vara ifrån alla, så det är väll någon blanding av att älska och ogilla skulle jag tro. men men. Hatar att packa, varför? Jo för att man måste göra en massa val, beslutångest kallas det! Och tro mig, ni som känner mig vet vilken beslutångest jag har! Så söndagen har varit en blanding av ångest, packning, recension från Hultsfred (Isabelle och Jennifer kom hem till mig idag, nu när Hultan är över :D) och matlagning med Jenni. En trevlig men halv stressig söndag.

Nu, inte packat klart, vi åker hemifrån om någon timma och jag sitter och skriver i min blogg. Det var ju så länge sedan senast, måste ju uppdatera nångång under sommaren ;) Konstigt nog så är det när man har tid som man inte ger tid och när man egentligen inte har tid (typ nu eller när man måste plugga) det är då man gör saker man egentligen inte behöver göra (typ skriva blogg). Underligt hur man fungerar egentligen.

Anyway, dags att fortsätta med det man borde göra.

Men först måste jag tillägna ett GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ROBERTH!!! till (som ni säker förstod) Roberth som fyller 19 idag. Då var det avklarat :D

Ha en underbar sommar, två underbara veckor utan mig (eftersom jag är i soliga kroatien :P *peppar, peppar ta i trä*) och ta hand om er kära vänner och bekanta och alla andra så ses vi snart igen!

Godnatt och sov så gott allesammans! <3<3