30 timmar vaken... ?

Inatt sov jag 5 timmar... i förrgårs natt sov jag ingenting... kvällen innan det gick jag  och la mig halv 4... med andra ord, jag har sovit ca 8 timmar sen i måndags. Vad gör jag vaken nu? klockan är 23:54 och jag sitter vaken, själv, framför datorn och skriver i min blogg,,, stört!

Dagen har varit fin, underbart väder och om det vore sommar skulle jag fan badat! Har varit på ett kloster idag å besökt munkar med klassen, tror inte jag ska bli nunna... inte riktigt min grej!
Anyway kokboken "KliMat" är inskickad till tävligen och vinsten är nära hoppas vi. Fan va tid den tagit och jag som fixat layouten har fått jobbat som es jävla struts eller nått... !

Nu är tiden knappt och jag måste sova om jag ska orka med å göra nått imån!

Godnatt

En Maxi rundtur med Mamma... idag :D

Och så var det de här med att handla mat till en tacos "middags-bufee". Mumsigt. Mycket mat, mycket bland dricka å mycket snacks... Allt ska handlas å gulliga mamsen betalar :)
- Å det måste jag ha, å det, snälla mamma kan vi inte köpa lite sånt också, hummm gud va jag blev sugen på jordgubbsfil till frukost imån, ehhh vi tar den med... osv.  Just det en "tacos-middags-buffe" var det men det blev mer å mer av annat och tillslut var vagnen full, av mat. Vi är trots allt en stor familj men OJ va mycket man äter :S

Aja, till skillnad från när jag och Jenni var på MAXI med mamma senast fanns det inga provsmak som släckte suget efter mat utan man handlade mat, mat, mat och mat... (Haha... jag och Jenni bekantade oss med alla kokarna till "provsmaken" det första vi gjorde, så besökte vi allihopp ett par gånger innan vi insåg att vi hade testat allt, för många gånger. Men nog allt blev jag/vi mätta i alla fall! Kakor, kaffe, västkustenröra, spaghetti med lax å milda, kyckling å nått... mm GOTT)

Nu är jag hemma i alla fall, packat upp varor och hamnat framför data-skärmen, plugg? Nä faktsikt inte idag, sitter och väntar på ea, isa å högis just nu får la se om det blir en film eller något annat roligt, en lugn kväll i alla fall...

Godnatt om du ska sova... annars öhhh.. ha en fin kväll (L)

CISV - Berlin/Krakow 2oo7

image13image14image15image11image9image16image12

Så var allting slut

Det går inte en dag utan att man tänker tillbaka på den tid som varit... De senaste veckorna har varit kaos och det liv man haft försvinner bort till ett evigt minne... Det månaderna av lögner (en lögn om att det var underbart) är förbi. Jag har inte haft tid för mina vänner, skolan och du var min prioritering, men vad var jag?
En i mängden (jag har ju inte lärt mig av mina vänners misstag) som offrade allt för en kväll, en natt med dig. Jag hann inte med mina vänner, jag hann inte med min familj, och vad får jag tillbaka? Ett minne blott.

En vecka med CISV kunde det bli något bättre än "en perfekt tajming", ett sätt att fly från Mölndal och vardagen då tårar får mig i sömn. Ett hat (en ny känsla för mig) som skriker att jag ska hämnas, ett hjärta som slår för att jag har älskat, vänner som säger "vilket jävla svin", en hjärna som får mig att tänka "jag måste glömma". En vecka med CISV kunde det varit bättre. En underbar resa med underbara människor, gamla vänner man inte träffat på år. Nazismens tyskland som visar att vi lever i ett I-land där våra problem skiljer sig från deras, nazismens Tyskland där hat blir till handling. En resa som fick mig att tänka på annat, men nu är jag hemma igen...

Jag har tänkt och jag vet det kommer aldrig bli som förut. Du tog mycket ifrån mig, men nu när allt kommit fram... vad fick jag tillbaka? Ett sårat hjärta? Jag kan glömma, jag kan komma över, jag kan vara med andra, men du tog mycket av mig och mycket relateras till dig. Mina vänner har hjälpt mig, Jag älskar er, tack för att ni finns här för mig trots att tiden med er varit gles det senaste. Förlåt att jag inte lärt mig av era misstag som jag engång så väll känt av. Se det här som mitt första försök, jag kommer lära mig. Jag har missat mycket, jag har förlorat men nu är jag tillbaka till början. Det kommer vara svårt att glömma, det är tomt att inte längre få den närhet jag så länge längtat efter... men tiden är förbi och tillsammans med er ska jag börja om på nytt... I'm back in the game