JAG ORKAR INTE!

Idag är en sådan där dag som man bara vill gå och dö. En sådan där dag då det känns som om allting går åt helvetet hur du än vrider och väner på det. Det börjar redan på morgonen, man vaknar på fel sida av ett dånade tåg. FAN, inte morgon! Inga kläder vill sitta som det brukar, smiket lägger sig inte som det ska, håret är fucked up och man är försenad. Frukosten smakar illa och man får ont i magen av all stress. Grinig busschaför på en full buss med folk som stinker, man vill bara bort!

Ett nationellt matteprov i fyra timmar plågsamma timmar som går åt helvetet. Något man brukar känna sig grym i och man tabbar sig totalt! Så jävla mycket fel, så jävla svårt och man hade förväntat sig ett att få ett MVG? Dagen rullar vidare, mat orkar inte ens tänka på det man bara glufsar i sig, njuter inte en sekund trots att man egentligen brukar tycka om det som serveras.

Tiden går, gruppen har gått hem, man får inget gjort men tvingas ändå sitta kvar i skolan eftersom man varit duktig och bokat in ett utveckligssamtal just denna dagen. VARFÖR!? Fint väder, uppskattar man det? Nä, inte en sekund! Solen lyser för starkt, man tycker det är för varmt och man hatar att bli svettig. FEL JÄVLA KLÄDER!

Saker och ting läggs på hög och man orkar helt enkelt inte. Måste egentligen jobba men man ORKAR INTE! man vill gå på treornas slutproduktion men man ORKAR INTE! man vill hem men man kan inte och man ORKAR INTE! Man vill inte vara själv men vad fan är man då? Helt ENSAM i en jävla datasal! Allt är FUCKED UP!

Man är trött på skolan, på kärleken, på problem, på vädret, på en själv, på prov, på läxor, på prestation, på ångest, på denna dagen, PÅ ALLT! En fördjävlig dag!

Så vad gör man? Vad fan ska man göra? Man vet inte riktigt var eller vart man sak ta vägen allt blir ju ändå fel! Man vill supa sig redlöst berusad och bara komma bort, man vill sova och bara komma bort, man vill åka iväg och bara komma bort, man vill slå sig och bara försvina men vad gör man? INGENTING för MAN ORKAR INTE!

JÄVLA AS DAG! (låt mig komma till friheten)

Kommentarer
Postat av: maria

men lillen

2008-05-08 @ 17:02:48
Postat av: ellie

Ia lyssna på Timo med sixteen eller typ the libertines med what a waster eller så kör du bara Lars winnerbäck med Låg
så blir du på bättre humör,eller jaa jag blir glad av det i allafall :D

Postat av: sarah

gumman

2008-05-09 @ 18:18:53
Postat av: sarah

men åh allt kom ju inte ens med i min kommentar! iaf, det är tre veckor kvar nu, sedan sommar å yäy! Hjärta
( man kan itne göra vanliga hjärtan här eftersom bloggar bajsar haha så aa
hahaha )

2008-05-09 @ 18:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback